Skip to main content

2015 Nieuwsbrief April

By 15/04/2015News

Betaling inschrijvingsgeld

Wij zouden u willen vragen om de facturatiegegevens door te sturen, waarop mag worden gefactureerd. Mogen wij vragen dit ASAP te bezorgen teneinde de facturatie tijdig te kunnen opmaken. U mag deze facturatiegegevens sturen naar marc.leysen@kempenfietst.be

1 mei: programma van de dag

Voormiddag: fietstochten

Op vrijdag 1 mei hebt u de keuze om deel te nemen aan drie fietstochten:

  • familietocht van 25 km
  • tocht van 70 km
  • tocht van 125 km

 Bent u een fervent wielrenner?

Dan kunt u zich inschrijven voor de tochten van 70 of 125 km. Beide tochten zijn volledig uitgepijld en volgen een traject doorheen de Zuiderkempen. Tijdens de tocht van 70 km is onderweg één bevoorrading voorzien, bij de tocht van 125 km twee bevoorradingen. Neemt u deel aan één van deze fietstochten, dan krijgt u ter plaatse gratis een paar fietshandschoenen van Vermarck cadeau.

Fietst u liever op recreatieve basis?

Dan kunt u deelnemen aan de fietszoektocht van 25 km. Ideaal om samen te fietsen met collega’s. U kunt onderweg een leuke rebus invullen en krijgt bij aankomst een kleine attentie.

De fietshappening vindt plaats aan de hogeschool Thomas More afdeling Turnhout (Campus Blairon 800, 2300 Turnhout), van waaruit vertrek en aankomst van de fietstochten zijn gepland. Er is ter plaatse voldoende parkeergelegenheid voorzien.

Voor de tochten van 70 en 125 km kunt u zich ’s morgens ter plaatse aanmelden tussen 7.30 en 09.30 uur. Het vertrek van de fietszoektocht is gepland vanaf 08.30 uur. De aankomst op Thomas More is voorzien rond de middag. Indien nodig kunt u bij aankomst gebruikmaken van de douchefaciliteiten.

Het overhandigen van de cheques heeft plaats omstreeks 12.30 uur in bijzijn van pers en genodigden.

Namiddag: VIP-programma

In de namiddag bent u van harte welkom op het VIP-programma. Dit vindt eveneens plaats op Thomas More, campus Turnhout. Het VIP-gedeelte start om 13.00 uur met een receptie. Afsluiten doen we met een Walking Dinner.

Om zicht te hebben op wie er namens uw bedrijf deelneemt, zouden wij u willen vragen om deze Exceltabel in te vullen en vóór 21 april te bezorgen aan Marc.Leysen@kempenfietst.be.

Onze goede doelen

Ook dit jaar steunt Kempenfietst initiatieven ten voordele van kankerpatiënten, in het bijzonder onze bevoorrechte partners Alegria vzw en Ispahan vzw en daarnaast ook een aantal kleinere Kempense projecten. Voor meer informatie over onze goede doelen, kunt u terecht op de pagina realisaties.

Nogmaals onze oprechte dank voor uw waardevolle steun aan Kempenfietst vzw. Wij kijken alvast uit naar onze ontmoeting tijdens de fietshappening op 1 mei en wensen u een aangename teambuilding.